Γιατί να κάνω Google ads στην ιστοσελίδα μου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση Google Ads για την ιστοσελίδα σας. Ορισμένοι από αυτούς τους λόγους περιλαμβάνουν:

  • Αύξηση της ορατότητας: Οι διαφημίσεις Google Ads μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στις αναζητήσεις του Google και σε άλλες σχετικές ιστοσελίδες και εφαρμογές. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε νέους χρήστες και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας.

  • Επίτευξη στρατηγικών μάρκετινγκ: Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα είδη διαφημίσεων με βάση τους στόχους και την κατηγορία του κοινού που θέλετε να προσεγγίσετε. Μπορείτε να προβάλλετε την ιστοσελίδα σας σε συγκεκριμένες περιοχές, να προσαρμόσετε το μήνυμα και τον τρόπο προβολής και να μετρήσετε την απόδοση των διαφημίσεων.

  • Ενίσχυση των πωλήσεων και των συναλλαγών: Η διαφήμιση μέσω του Google Ads μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων και των συναλλαγών στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να προβάλλετε προϊόντα ή υπηρεσίες με στόχο να προσελκύσετε πελάτες που ενδιαφέρονται για την προσφορά σας και να τους κατευθύνετε στην ιστοσελίδα σας για αγορές ή συναλλαγές.

Επιπλέον..

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Η χρήση του Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να κατακτήσετε περισσότερους πελάτες. Μπορείτε να προβάλλετε τα πλεονεκτήματα και τις μοναδικές προσφορές σας μέσω των διαφημίσεων για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού.

Επέκταση του κοινού σας: Οι διαφημίσεις στο Google Ads μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε νέους πελάτες που αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχετε. Με την κατάλληλη στρατηγική και στόχευση, μπορείτε να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση για την επιχείρησή σας και να προσελκύσετε νέο κοινό.

Ανάλυση δεδομένων: Μέσω της ανάλυσης των δεδομένων, μπορείτε να κατανοήσετε ποιες διαφημίσεις έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση, ποιες λέξεις-κλειδιά είναι πιο αποτελεσματικές. Αυτές οι πληροφορίες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε και να βελτιστοποιήσετε τις καμπάνιες σας, για να επιτύχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και απόδοση.

 

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία από το 2008 στο Google Ads (πρώην Adwords), σας λέμε με ειλικρίνεια ότι:

  • είναι σίγουρα ο καλύτερος & πιο αποτελεσματικός τρόπος online διαφήμισης
  • θέλει οπωσδήποτε 2 έως 6 μήνες δοκιμών & τροποποιήσεων για να γίνει αποδοτική, να αποκτήσει το πολυπόθητο ROI (απόδοση της επένδυσης)
  • προτείνει πολλά αυτόματα πλέον η Google, ωστόσο η παρέμβαση ενός έμπειρου, με έμπνευση & με καλή χρήση της γλώσσας διαφημιστή έχει πάντα το πλεονέκτημα!

Η ΔΙΑΘΕΣΗ, σεβόμενη αφενός την επένδυση του διαφημιζόμενου & αφετέρου το δικό μας ποιοτικό χρόνο, γνώση & εμπειρία, από το 2019 έχει καθορίσει κάποια προαπαιτούμενα για οποιαδήποτε νέα συνεργασία, με κυριότερο το εξής:

Η καμπάνια σας σχεδιάζεται & ξεκινάει με προπληρωμή κάθε μήνα. Αναλαμβάνουμε καμπάνιες ελάχιστου αρχικού κόστους 500 €, ανεξαρτήτως ημερήσιου προϋπολογισμού.
Δείτε περισσότερα για τα κόστη & λοιπές λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας μας στον αρχικό μας σχετικό ιστότοπο.
Το παρακάτω video είναι ενδεικτικό της δύναμης των keywords!

(Video) Google ads : The power of Words

Shopping cart

0
image/svg+xml

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Continue Shopping
Μετάβαση στο περιεχόμενο