Πως μπορώ να αλλάξω θέμα στο WordPress;

Για να αλλάξετε το θέμα στο WordPress, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο WordPress.
  • Πηγαίνετε στο μενού “Εμφάνιση” στην πλαϊνή μπάρα και κάντε κλικ στην επιλογή “Θέματα”.
  • Θα δείτε μια λίστα με όλα τα θέματα που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα νέο θέμα κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση” κάτω από το θέμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  • Εάν θέλετε να προεπισκεφθείτε το θέμα πριν το ενεργοποιήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί “Ζωντανή Προεπισκόπηση”.
  • Όταν είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε το νέο θέμα, κάντε κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση”. Το νέο θέμα θα γίνει το ενεργό θέμα του ιστότοπό σας.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα νέο θέμα από το WordPress.org ή από έναν τρίτο πάροχο θεμάτων. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο μενού “Εμφάνιση” και κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη νέου θέματος”. Αναζητήστε ένα θέμα που σας αρέσει και πατήστε το κουμπί “Εγκατάσταση”. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να ενεργοποιήσετε το νέο θέμα στον ιστότοπό σας.

Επίσης, αν έχετε τα δικαιώματα διαχειριστή, μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Προσαρμογή” κάτω από το ενεργό θέμα. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, το logo και άλλα στοιχεία του θέματος, χωρίς να αλλάξετε τον βασικό κώδικα του θέματος.

Πίσω στις κατηγορίες

Shopping cart

0
image/svg+xml

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Continue Shopping
Μετάβαση στο περιεχόμενο